Eye Of The Beholder scorer 9 ud af 10 point!

Screen Shot 2014-01-02 at 02.36.24

Københavnske Black Succubi har udsendt et album med en meget stor metallisk overarm, som sparker en rigtig stor bagdel. Bandet har jeg oplevet live en del gange, og det har altid været en stor oplevelse. Holder det så også på plade?

Det gør det stort set hele vejen hjem og efter min mening, har Black Succubi deres helt egen stil og ikke lyder som andre, men har dog efter at have hørt dette album en hel del gange, sporet en anelse Slayer og Black Label Society i lyden på Pedes og Jans soli og de brutale riffs, men de har også deres egen lidt gustne lyd.

Bandet har også formået at lave en meget varieret skive med meget kraftig metal og de lidt mere melodiske numre, og for at tage de mere slagfærdige kan nævnes ”Sin Of Man”, ”Into The Night”, ”Count Your Blessings” og den helt alvorlige ”Retribution Revolution”, hvor man får den med den helt store forhammer.
Når man nu hørt dette album, vil der altid være nogen numre, som gør et lidt større indtryk end andre og jeg må da også lige nævne ”Dream Little Dreamer”, som er lidt af en ørehænger og har altid fungeret godt ved koncerter.

Og sørme om ikke den glimrende sangerinde Kira Lee har hovedrollen på ”Time For Goodbyes” – et godt valg, som giver det hele et frisk pust. Det skal også lige nævnes at Jan Lundstrøms helt unikke stemme har jeg altid godt kunne lide og check lige selve titelnummeret ”Eye Of The Beholder”, så hører man hans stemme i fuld udfoldelse. Alt i alt et glimrende album hvor det gode håndværk er i højsædet og de kære drenge i bandet viser deres kunnen – det er alvor.

Tunge Bach,
Metalized, Denmark

Metalized, trykt magasin, nr. 89 Dec/Jan 2013/2014